Smażona flądra

Obiad
25.07.2017 17:19
Smażona flądra

Zajrzyjcie do podobnych przepisów: – ryba z frytkami – fish and chips – smażony pstrąg z ziołami – zupa rybna z owocami morza – kotlety rybne SMAŻONA FLĄDRA Przygotowanie: 15 minut Ilość porcji: 2 Składniki: – 2-4 flądry (w zależności od wielkości i apetytu) – sól i pieprz – mąka do obtoczenia ryby – olej roślinny do smażenia – sok z połowy cytryny Przygotowanie: Polecam Wam także pyszne przepisy na: – kotlet schabowy – schabowy inaczej – pulpety w sosie pomidorowym – zupa ogórkowa – zupa pieczarkowa – zapiekanki z pieczarkami Tak wiem, z widokiem na wodę smakuje na pewno inaczej, ale nie zawsze macie możliwość ani okazję wyjazdu. Smażcie po 2-3 minuty z każdej strony, w zależności od wielkości ryby. Osuszcie rybę po umyciu i pokropcie z obu stron sokiem z cytryny.

➡️ Po więcej informacji i kontakt z autorem zapraszamy pod adres: http://nietylkopasta.pl/smazona-fladra/