Łazanki z młodą kapustą i twarogiem

Patrycja
Makarony
01.07.2017 15:04
Łazanki z młodą kapustą i twarogiem

Składniki: kapusta młoda 1 główka, cebula 2 szt, grzyby mielone 2 łyżki, ser twarogowy 300 g, sos sojowy 1 łyżka, sól i pieprz do smaku, olej do smażenia, makaron 400 g, Sposób przygotowania: Cebulę obieramy, drobno siekamy i podsmażamy na oleju na złoty kolor. Gdy kapusta ostygnie to dodajemy usmażoną cebulę, ser twarogowy oraz sos sojowy, sól i pieprz. Zapraszam na szybki i łatwy pomysł na obiad!

➡️ Po więcej informacji i kontakt z autorem zapraszamy pod adres: https://kulinarneodslonypati.blogspot.com/2017/07/azanki-z-moda-kapusta-i-twarogiem.html