Muffinki z fetą i szpargami

Małgorzata
Śniadania
18.06.2017 22:21
Muffinki z fetą i szpargami

1 szk mleka 1/3 szkl oleju 2 jajka 2 łyżeczki proszku do pieczenia 100 g sera feta 2-3 ugotowane szparagi 1 łyżeczka czarnego sezamu Targroch szczypta soli himalajskiej gałka muszkatołowa 10 aluminiowych foremek na muffiny Jan Niezbędny 1. Do przesianej mąki z proszkiem dodajemy szczyptę soli, gałkę muszkatołową i czarny sezam. Fetę kroimy z drobna kostkę a szparagi w cienkie talarki. Nie odkształcają się podczas pieczenia i można bez obaw przechowywać w nich muffinki. 7. Aluminiowe foremki od Jana Niezbędnego to bardzo wygodny pomocnik w kuchni. 6. Pieczemy około 20 minut w piekarniku nagrzanym do 180 stopni. Jajka miksujemy z mlekiem i olejem. 2.

➡️ Po więcej informacji i kontakt z autorem zapraszamy pod adres: https://fiolkowakuchniamalgorzaty.wordpress.com/2017/06/18/muffinki-z-feta-i-szparagami/