Składniki biszkopt 5 jajek 1 budyń czekoladowy firmy Gellwe 3 łyżki mąki pszennej 2 łyżki kakao firmy Gellwe 1 szkl cukru 1 łyżeczka proszku do pieczenia krem 500 g serka naturalnego 3 ugotowane żółtka 100 g miękkiego masła 150 g cukru pudru firmy Gellwe 3/4 szkl pistacji solonych firmy Targroch 1 łyżeczka żelatyny 2 łyżki wody 1. Białka ubijamy na sztywno. Lekki biszkopt na bazie budyniu czekoladowego, do tego masa serowa z pistacjami to istna poezja smaków w sam raz na wielkanocny stół. 3. Żółtka rozgniatamy widelcem i mieszamy z z serem. 2. Ciasto przelewamy do tortownicy o średnicy 26 cm i pieczemy około 40- 50 minut w 180 stopniach. Na koniec dodajemy żelatynę rozpuszczoną w podanej ilości wody. 4. Masło ucieramy z cukrem pudrem, stopniowo dodajemy ser.