Składniki: Ciasto: 130 g szklanki mąki pszennej 100 g cukru pudru 2 jajka 80 ml śmietany 18% 80 g margaryny + mała cząstka do smarowania formy 1 łyżeczka proszku do pieczenia bułka tarta do posypania formy Kolorowa masa: 340 g mleka skondensowanego 2 galaretki agrestowe 1 galaretka cytrynowa 1 galaretka pomarańczowa 1 galaretka malinowa Galaretki (cytrynową, pomarańczową i malinową) przyrządzamy z połowy zalecanej ilości wody, każdy smak w osobnym naczyniu. Gdy masa będzie jednolita, przekładamy ją do formy, przykrywając galaretki pokrojone w kostkę. Gdy masa będzie jednolita, przekładamy ją do formy, przykrywając galaretki pokrojone w kostkę. Sporządzamy galaretkę agrestową (również z połowy zalecanej ilości wody). Sporządzamy galaretkę agrestową (również z połowy zalecanej ilości wody). Gdy zwiększy swoją objętość dodajemy, ciągle miksując tężejącą galaretkę agrestową. Gdy zwiększy swoją objętość dodajemy, ciągle miksując tężejącą galaretkę agrestową.