Czas przygotowania: 15 minut Składniki: - 4 jajka ugotowane na twardo - 1 upieczony burak - 1 mały ząbek czosnku - 2 łyżki pokrojonej w kostkę fety - 1 łyżka majonezu - pieprz - kiełki rzodkiewki Wykonanie: Dziś zapraszam Was na kolejną odsłonę faszerowanych jajek, czyli dania, którego nie może zabraknąć na naszym świątecznym śniadaniu wielkanocnym. Zapraszam też po inne przepisy na jajka: Różowe jajka faszerowane Z jajek wyjmujemy żółtka, wkładamy je do miski, dorzucamy pokrojonego w kostkę buraka, fetę, majonez, sól i pieprz. Oczywiście jajka nie będą tylko i wyłącznie świąteczną ozdobą, są też bardzo smaczne 😋.
➡️ Po więcej informacji i kontakt z autorem zapraszamy pod adres:
http://www.kulinarneprzygodygatity.pl/2017/04/rozowe-jajka-faszerowane.html