Jajka w sosie jogurtowo-pietruszkowym

Aneta

Sałatki

30.03.2017 20:29

Jajka w sosie jogurtowo-pietruszkowym

Jajka na twardo w sosie jogurtowo-pietruszkowym Składniki: kilka listków zielonej sałaty masłowej 2 jajka ugotowane na twardo mały kubeczek jogurtu naturalnego 1 ząbek czosnku 3-4 Sos to poza jogurtem, czosnek zmiksowany z liśćmi natki z pietruszki - rewelacja! Wracając do domu wstąpiłam do warzywniaka i kupiłam zielone warzywa: sałatę masłową i piękny pęczek natki z pietruszki. Na kolację wyczarowałam szybką sałatkę z obłędnym sosem jogurtowo-ziołowym. Jajka dzielimy na pół i układamy na sałacie. garście listków natki z pietruszki sól do smaku Przygotowanie:

Po więcej informacji i kontakt z autorem zapraszamy pod adres: http://www.mojasmacznakuchnia.com.pl/2017/03/jajka-na-twardo-w-sosie-jogurtowo.html