FIT kanapkowa pasta z fasoli

Małgorzata
Fit
23.03.2017 10:27
FIT kanapkowa pasta z fasoli

SKŁADNIKI (na 6 grubo posmarowanych kanapek - 1 kanapka 108 kcal) 1 puszka czerwonej fasoli (240 g po odsączeniu) 4 łyżki soku z cytryny 1 pęczek koperku 6 kromek chleba graham sól, pieprz PRZYGOTOWANIE Fasolę odsączamy z zalewy i miksujemy z sokiem z cytryny i posiekanym koperkiem (zostawiamy łyżkę do posypania kanapek). duży wybór! 1 kanapka z pastą - 108 kcal - białka - 4,85 g - tłuszcze - 0,7 g - węglowodany - 17,5 g - błonnik - 4,5 g Zapraszam do polubienia mojej strony na Facebooku oraz śledzenia na Instagramie czwartek, 23 marca 2017 FIT kanapkowa pasta z fasoli Autor: Małgorzata Chyla o 07:05:00 Etykiety: czerwona fasola, fasola, fit, fit pasta, pasta, pasta do kanapek, pasta fasolowa, pasta kanapkowa, pasta na kanapki, przepisy roślinne, przepisy wegańskie, przepisy wegetariańskie, śniadanie, wege Pyszna i prosta, bogata w cenne białko oraz błonnik fit pasta fasolowa na kanapki - spróbujcie dla urozmaicenia śniadania czy kolacji!

➡️ Po więcej informacji i kontakt z autorem zapraszamy pod adres: http://mojekuchennerewelacje.blogspot.com/2017/03/fit-kanapkowa-pasta-z-fasoli.html