SKŁADNIKI (4 porcje) 1 mała główka młodej kapusty (1,3 kg) 1 cebula 1 łyżka oleju 1 łyżka masła 1 łyżka mąki pęczek koperku sól świeżo mielony pieprz PRZYGOTOWANIE Kapustę myjemy i drobno szatkujemy. Smacznego! 1 porcja - 166 kcal: - białko - 6,5 g - tłuszcze - 6 g - węglowodany - 21 g - błonnik - 9 g Zapraszam na fanpage na FB oraz Instagram piątek, 15 lipca 2016 Młoda kapusta zasmażana z koperkiem Subskrybuj: Komentarze do posta (Atom) Klasyk klasyków - świetna o tej porze roku do lekkiego obiadku z młodymi ziemniaczkami. Dodajemy zasmażkę (roztapiamy masło i dobrze rozprowadzamy mąkę - tak, by nie było grudek, lekko zasmażamy).
➡️ Po więcej informacji i kontakt z autorem zapraszamy pod adres:
http://mojekuchennerewelacje.blogspot.com/2016/07/moda-kapusta-zasmazana-z-koperkiem.html