Dobry sposób na wprowadzenie większej ilości ryb do jadłospisu :) SKŁADNIKI (dla 4 osób) 350 g makaronu - u nas tagliatelle (najlepiej razowy - akurat nie dostałam w sklepie) 1/2 cebuli 2-3 ząbki czosnku 400 g świeżego łososia 200 g mrożonego groszku 150 g jogurtu naturalnego 100 g serka ricotta (ewentualnie mascarpone) 1 łyżka oliwy z oliwek sól, pieprz, sok z cytryny, gałka muszkatołowa PRZYGOTOWANIE Makaron gotujemy al dente zgodnie z przepisem na opakowaniu. , makaron z groszkiem, makaron z łososiem, makaron z sosem, obiad, prosty makaron, przepisy, ricotta, szybki makaron, tagliatelle Subskrybuj: Komentarze do posta (Atom) Smacznego :) Zapraszam do polubienia mojej strony na Facebooku oraz śledzenia na Instagramie poniedziałek, 20 marca 2017 Makaron z łososiem i groszkiem Dorzucamy na patelnię rybę (skrapiamy sokiem z cytryny) z groszkiem, doprawiamy solą i pieprzem i smażymy, aż łosoś się zetnie.