Ser - 500 g tłustego sera - 1/2 kostki masła - 1/2 szklanki cukru pudru - 1 jajko - 1 budyń śmietankowy bez cukru (opakowanie 40 g) Składniki Ciasto - 3 szklanki mąki - kostka (250 g) margaryny - 5 żółtek - 5 łyżek cukru - 2 łyżeczki proszku do pieczenia Ze wszystkich składników zagnieść ciasto. Na schłodzony spód wylać masę serową, ułożyć na niej pokrojone brzoskwinie i wyłożyć pianę z białek. Zamrożone ciasto zetrzeć na tarce na grubych oczkach i posypać wierzch ciasta. Do jednej (lub nawet dwóch, wedle uznania) warstwy ciasta możemy dodać kakao, a wierzch posypać cukrem pudrem. Piana - 5 białek - szczypta soli - szklanka cukru - brzoskwinie z puszki (odsączone) Brzoskwinie pokroić - każdą połówkę na 4 części. Białka ubić ze szczyptą soli. Dwie warstwy kruchego ciasta pomiędzy którymi znajduje się kremowa masa serowa i słodkie, soczyste brzoskwinie.