Babeczki - 70 g miękkiego masła - 30 g oleju kokosowego - 1/2 szklanki cukru - 3 jajka - 1/2 szklanki gorzkiego kakao - 1/2 szklanki wiórków kokosowych - 1 1/2 szklanki mąki pszennej - 2 łyżeczki proszku do pieczenia - 3/4 szklanki kefiru - 3 batoniki bounty Miękkie masło i olej utrzeć z cukrem na puszystą, jasną masę. Krem - 125 g śmietanki 36%, schłodzonej - 3 łyżki cukru pudru - 250 g mascarpone - 1/2 szklanki wiórków kokosowych - cukierki / pokrojone batonik bounty do dekoracji Łatwe i pyszne, szybko się je przygotowuje, najgorsze jest oczekiwanie na ostudzenie babeczek - są na tyle smaczne, że mogą nie doczekać ozdabiania kremem ;)) Składniki (12 babeczek) ... czyli czekoladowo-kokosowe babeczki z kremem kokosowym i cukierkiem Bounty (lub pokrojonym batonikiem, wedle uznania).