Polecam także: – krem z marchewki z pomarańczą i imbirem – krem kalafiorowy z boczkiem i grzankami – krem z ziemniaków ze śledziem – przepyszna zupa krem z białej cebuli – krem z pieczonych pomidorów i papryki – krem z zielonego groszku z boczkiem – zupa krem z dyni – krem z białych szparagów – zupa krem z fenkuła – krem z papryki z tequilą – krem z pieczonej papryki – najbardziej klasyczny krem z pomidorów – krem z dyni z jabłkiem – krem brokułowy - Książka ZAPACH ŚWIĄT49,00 zł - e-book HASHTAGI KULINARNE59,00 zł - Forma do babki kwiat30,00 zł - WYPRZEDAŻ! Koniecznie zajrzyjcie do takich przepisów jak: – najlepsze przepisy na zupy kremy – krem z groszku z mlekiem kokosowym – krem z ziemniaków z ciemnym piwem – krem z kalafiora z posypką z bułki tartej – zupa krem z brokuła – zupa krem z buraczków – zupa taco – chlebek z cukinii krem z cukinii z nachos Ilość porcji: 2 Przygotowanie: 20 minut Składniki: – 2 średniej wielkości cukinie – 3 łyżki świeżej kolendru – 1 cebula – pół papryczki chilli – 1 ząbek czosnku -600-650 ml bulionu drobiowego lub z samych jarzyn – 1 łyżka oliwy – do podania: nachos i ew ser kozi miękki lub ser feta Przygotowanie: Na oliwie zeszklić drobno posiekaną cebulę i czosnek, oraz papryczkę chilli. Krem ma ciekawy i bardzo wyrazisty smak, to ciekawsza wersja tradycyjnego kremu z cukinii. Zapraszam Was na pyszną zupę, tym razem z małym meksykańskim akcentem w postaci dodatku nachos do zupy. Podać z nachos i serem (jeśli nie lubicie sera koziego możecie go zastąpić zerem feta który pokruszcie na wierzchu zupy). Deska Gąska Agata – średniaProdukt w promocji - e-book Kolacje, przepisy do 40 minut40,00 zł