Magda tak jak ja jest fanką prostych i szybkich w wykonaniu posiłkówSkładniki: 0,5 - 0,8 kg filetów rybnych (w moim przypadku miruna) 1 mała śmietana 18% - 200g 1 śmietanka 30% 2 łyżki mąki pszennej 2 cebule ok. 10 pieczarek sól, pieprz trochę oleju do smażenia Przygotowanie: Rybę myjemy, dokładnie osuszamy papierowym ręcznikiem. Na patelni na której smażyliśmy rybę podsmażamy chwilkę cebulę pokrojoną w piórka a następnie dodajemy pokrojone w plasterki pieczarki. Smażymy tylko chwilkę ponieważ położymy je na wierzchu ryby,a nie chcemy żeby się przypaliły. W tym daniu to połączenie jednego z drugim dlatego wprost za nim przepadam. W małej ilość śmietany rozrabiamy łyżkę mąki, dwa rodzaje śmietany łączymy ze sobą. Jest to jeden z moich ulubionych obiadów, który po raz pierwszy spróbowałam u naszej przyjaciółki Magdy. Rybę zalewamy śmietanką, na środek przekładamy pieczarki z cebulą Obtaczamy ją w mące i smażymy szybko na złoto.