Pasta serowa -niemiecka przekąska

Kasia
Przekąski
01.12.2016 10:44
Pasta serowa -niemiecka przekąska

płaska łyżka mielonego kminku, łyżka mielonej słodkiej papryki, sól,pieprz, dwie cebule czerwone bagietka Przygotowanie: Camembert kroimy w plastry i dajemy do miski-rozgniatamy widelcem(najlepiej żeby chwilę poleżał baz lodówki,wtedy bez problemu go rozgnieciemy) dodajemy twaróg i starty na drobnej tarce żółty ser,wszystko razem rozgniatamy widelcem,dodajemy po łyżce piwo,aż będzie konsystencja pasty kanapkowej(pamiętajcie ,że ona w lodówce później trochę stężeje),doprawiamy papryką,kminkiem ,solą i pieprzem, dodajemy pokrojoną drobno jedną cebulkę czerwoną. Lubicie sery???to spróbujcie mojej pasty serowej z trzech serów, piwa i czerwonej cebuli-niemiecka propozycja idealnie sprawdzi się na kanapki i różnego rodzaju imprezy, jak również do piwa czy wina, podana ze świeżą pokrojoną bagietką ,pięknie będzie się prezentować na każdym stole.

➡️ Po więcej informacji i kontakt z autorem zapraszamy pod adres: http://swojskiejedzonko.blogspot.com/2016/12/pasta-serowa-niemiecka-przekaska.html