Jest niezwykłe -pyszne i mięciutkie - wprost rozpływa się w ustach..... Mięciutkie marchewkowe ciasto ,do tego mus brzoskwiniowy i bita śmietana... Idealne do kawy na co dzień i od święta. Smakiem zachwyci wszystkich.... Polecam gorąco Na mus brzoskwiniowy: na krem: - 1 litr śmietanki kremówki 30 % - 250 g serka mascarpone - 2 opakowania mixu do śmietany - 4 łyżki cukry pudru Przygotowanie: Zaczynamy od musu brzoskwiniowego - rozdrabniamy blenderem brzoskwinie razem z syropem, przekładamy do garnka, dolewamy pół szklanki wody i zagotowujemy. Następnie wyłączamy gaz i po ok 2 minutach wsypujemy galaretki ,mieszamy dokładnie aż się rozpuszczą. Studzimy. …
➡️ Po więcej informacji i kontakt z autorem zapraszamy pod adres:
https://www.swojskiejedzonko.com/2021/10/marchewkowe-ciasto-z-musem.html