Carpaccio z buraka na rukoli

Kasia
Przekąski
28.11.2016 10:50
Carpaccio z buraka na rukoli

Składniki: pół opakowania rukoli 3 buraki średniej wielkości 1/2 opakowania serka feta garść pestek dyni na sos: 1/2 łyżki octu balsamicznego 2 łyżki oliwy z oliwek 1/2 łyżki miodu 1/2 łyżki soku z cytryny 1/2 musztardy(ja dałam miodową) sól pieprz Przygotowanie: Buraczki każdy z osobna zawijamy w folię aluminiową i pieczemy w piekarniku w 180 stopniach 1-1,2 godz w zależności od wielkości buraka(ja piekłam przy okazji pieczenia mięsa),studzimy,obieramy i kroimy w cieniutki plasterki.

➡️ Po więcej informacji i kontakt z autorem zapraszamy pod adres: http://swojskiejedzonko.blogspot.com/2016/11/carpaccio-z-buraka-na-rukoli.html