25 lipca Makaron w sosie kasztanowo-owocowym podany z twarogiem, malinami i bananem; woda kokosowa miętowo-melonowa woda kokosowa miętowo-melonowa MAKARON Z SEREM I OWOCAMI /przepis własny/ 100 g rurek ukośnych z błonnikiem owsianym (całe opakowanie) banan garść malin garść truskawek garść czerwonej porzeczki 2 łyżki kremu z kasztanów jadalnych bio 30 ml syropu daktylowego szczypta ekologicznej czarnuszki pół kostki twarogu mielonego (125 g) Wszystkie składniki wyróżnione kursywą pochodzą z Fitloveboxa, którego subskrypcję możecie zamówić na oficjalnej stronie firmy: Wszystkie składniki wyróżnione kursywą pochodzą z Fitloveboxa, którego subskrypcję możecie zamówić na oficjalnej stronie firmy: Na zdjęciu zawartość lipcowego Boxa w całej okazałości: Przełożyć na talerz, udekorować malinami, pokrojonym w plastry bananem i twarogiem. Ugotowany makaron przełożyć do rondelka, dokładnie wymieszać z sosem i podgrzać.