Quesadilla z tuńczykiem i smażoną papryką

Kamil
Przekąski
22.09.2016 13:03
Quesadilla z tuńczykiem i smażoną papryką

Składniki 1x 2x 3x 2 tortille pszenne 100 g sera mozzarella 120 g tuńczyka 50 g świeżego szpinaku 1 czerwona papryka 1 zielona papryka oliwa z oliwek sól pieprz Rozgrzej oliwę z oliwek na patelni, dodaj pokrojoną paprykę, szpinak, dopraw solą i pieprzem i smaż do momentu aż papryka zrobi się lekko miękka. Usuń paprykę i szpinak Umieść tortille na patelni, dodaj warstwę sera na połowie tortilli, następnie tuńczyka, usmażoną wcześniej paprykę i szpinak. Wartości odżywcze Kalorie: 391 kcal Carbohydrates: 36.5 g Białko: 29.3 g Fat: 13.8 g W tym przypadku prezentujemy Wam quesadilla z tuńczykiem i papryką z dodatkiem szpinaku. Quesadilla z tuńczykiem i smażoną papryką Magdalena Quesadillas to danie kuchni meksykańskiej – łatwe i szybkie w przyrządzeniu.

➡️ Po więcej informacji i kontakt z autorem zapraszamy pod adres: http://alepysznie.pl/2016/09/quesadilla-tunczykiem-papryka/