Pieczona, nadziewana cukinia to ekstra opcja na obiad, który też jeszcze może być super szybki do przygotowania, jeśli gotowe nadzienie mamy już w lodówce, wtedy po powrocie z pracy, ładujemy je do warzyw, a następnie do pieca i po prostu czekamy ;) A w tym przypadku, w międzyczasie, można sobie jeszcze to nadzienie podjeść ;) bo równie dobrze smakuje samo w sobie, jako np. sałatka. Dlatego polecam też zrobić je od razu w większej ilości i np. zabierać ze sobą jako lunch do pracy ;) Jest to aromatyczna mieszanka zrobiona na nutę marokańską. Then, when coming back from work, you just have to stuff the veggies with it and pop them in to the oven ;) And in this case, in the meantime, you can also eat some of this filling, cause it tastes good on its own, as a salad ;) Therefore, I recommend to make a double portion of it ;) Its an aromatic composition, made with a Moroccan twist. Dzięki tej kompozycji, cukinie nią nadziane, zyskują ciekawe smak i zamieniają się w pyszny obiad ☺