Dodatkowo wiórki kokosowe 1 słoiczek dżemu z czarnej porzeczki lub inny 1 galaretka truskawkowa Galaretkę rozpuścić w nieco mniejszej ilości wody i poczekać aż lekko stężeje. Masa budyniowa: 1/2 l mleka 2 budynie waniliowe lub śmietankowe cukier puder do smaku 1 kostka masła Z podanej ilości mleka odlać pół szklanki, a pozostałą część zagotować. Blat biszkoptowy dżem Masa budyniowa (odłożyć 3 łyżki masy) blat biszkoptowy z wykrojonymi otworkami masa budyniowa wiórki kokosowe galaretkę Biszkopt 6 jajek 3/4 szklanki cukru 1 szklanka mąki pszennej 1 łyżeczka proszku do pieczenia Białka oddzielić od żółtek. Budyń rozrobić w szklance z mlekiem i wlać na gotujące się mleko,stale mieszając. Masło utrzeć z cukrem pudrem utrzeć i dodawać stopniowo budyń stale ucierając.