Frittata z kiełbasą i papryką

Beata
Śniadania
18.07.2016 0:08
Frittata z kiełbasą i papryką

Składniki 6 jajek 3 łyżki śmietany 1/2 zielonej papryki 2 kiełbasy śląskie 3 łyzki startego żółtego sera 1 cebula 1 łyżka masła klarowanego sól pieprz słodka papryka szczypiorek Na patelni rozgrzać masło i podsmażyć cebulę pokrojoną w piórka, a następnie dołożyć kiełbasę pokrojoną w plasterki. W najbliższym czasie pokażę Wam również wegetariańską wersję, która jest również bardzo smaczna i łatwa do przygotowania. piec w piekarniku nagrzanym do 180 stopni C do momentu aż całość się zetnie. Do naczynia do zapiekania wlać masę jajeczną, włożyć podsmażoną kiełbasę z cebulą.

➡️ Po więcej informacji i kontakt z autorem zapraszamy pod adres: http://smakiuczucie.blogspot.com/2016/07/frittata-z-kiebasa-i-papryka.html