Makaron z łososiem w sosie śmietankowo-koperkowym

Monika
Makarony
06.06.2016 21:44
Makaron z łososiem w sosie śmietankowo-koperkowym

składniki: 400 g łososia (filet bez skóry) 1 cebula 200 ml śmietanki 30 % 3 łyżki posiekanego koperku sól, pieprz olej kokosowy lub masło do smażenia ok 300 g makaronu, u mnie kolorowa wstążka Wstawić wodę na makaron. Proste danie, które przyrządzimy w kilkanaście minut, w sam raz na letni obiadek. Łososia z makaronem łączy pyszny sosik ze śmietanki z dodatkiem aromatycznego koperku. Dobrze osączyć i przełożyć na patelnię z sosem. Łososia pokroić w niedużą kostkę.

➡️ Po więcej informacji i kontakt z autorem zapraszamy pod adres: http://moniamieszaigotuje.blogspot.com/2016/05/makaron-z-ososiem-w-sosie-smietankowo.html