Pieczarki faszerowane kuskusem i szparagami

Beata
Przekąski
31.05.2016 0:07
Pieczarki faszerowane kuskusem i szparagami

Składniki 5 dużych pieczarek 0,5 szklanki kuskusu 4 zielone szparagi 1 mały pomidor 1/2 czerwonej papryki 1 mała cebula 2 łyżki masła klarowanego 4 łyżki startego zółtego sera sól pieprz Kuskus zalać wrzącą wodą tak, aby woda przykrywała go około 1 cm i posolić. Pod koniec zapiekania posypać każdą pieczarkę żółtym serem i piec ponownie aż ser się rozpuści. pieczarki faszerowane kuskusem i szparagami Na patelni rozpuścić masło , podsmażyć lekko cebulę pokrojoną w kostkę, a następnie dodać paprykę pokrojoną, i szparagi.

➡️ Po więcej informacji i kontakt z autorem zapraszamy pod adres: http://smakiuczucie.blogspot.com/2016/05/pieczarki-faszerowane-kuskusem-i.html

smak i uczucie

Beata