Dodatkowo 2 galaretki zielone 2 galaretki truskawkowe około 1 kg truskawek Galaretki przygotować według instrukcji na opakowaniu, ale w mniejszej ilości wody. Masa jogurtowa 1,5 l jogurtu naturalnego 9 łyżeczek żelatyny cukier puder według własnego smaku Jogurt zmiksować z cukrem pudrem, Żelatynę rozpuścić w zimnej wodzie i poczekać aż napęcznieje. Biszkopt 4 jajka 3/4 szklanki cukru 1/2 szklanki mąki pszennej 1 łyżeczka proszku do pieczenia 2 łyżki kakao Białka oddzielić od żółtek. Wlać ciasto i piec w piekarniku nagrzanym do 180 stopni C około 25 minut do tzw suchego patyczka. Składanie ciasta biszkopt 1,2 masy jogurtowej galaretka zielona masa jogurtowa truskawki galaretka czerwona truskawkowe marzenie