Pierożki schabowe z mozzarellą i suszonymi pomidorami

Monika
Obiad
11.05.2016 23:18
Pierożki schabowe z mozzarellą i suszonymi pomidorami

składniki: 7 grubszych plastrów schabu 14 kulek mini mozzarelli 7 suszonych pomidorów z oleju sól,pieprz 2 jajka bułka tarta olej lub smalec do smażenia Plastry schabu cienko rozbić tłuczkiem. Chciałam aby mozzarella pod wpływem temperatury nie wypłynęła i została w środku mięska dlatego też ser zamknęłam w środku. Podawać z ulubionymi dodatkami, u mnie ziemniaczki z koperkiem i surówka z sosem koperkowym. Smażyć na średnim ogniu z obu stron na złoty kolor.

➡️ Po więcej informacji i kontakt z autorem zapraszamy pod adres: http://moniamieszaigotuje.blogspot.com/2016/05/pierozki-schabowe-z-mozzarella-i.html