Zapiekanka gołąbkowa

Beata
Zapiekanki
01.05.2016 0:24
Zapiekanka gołąbkowa

Przepis na tradycyjne gołąbki znajdziecie tutaj 1 mała główka młodej kapusty 1 kg mięsa mielonego 300 g ryżu 1 cebula 2 łyżki oleju 1 puszkia pomidorów 1/2 szklanki wody 1 łyżka majeranku bazylia sól pieprz W naczyniu do zapiekania ułożyć jedną warstwę kapusty, warstwę mięsa z ryżem, kapustę, mięso i kapusta. W razie gdy kapusta z wierzchu zacznie się zbyt mocno przypalać nakryć naczynie folią aluminiową. Cebulę pokroić drobno i zrumienić na oleju i wszystko razem wymieszać z mięsem.

➡️ Po więcej informacji i kontakt z autorem zapraszamy pod adres: http://smakiuczucie.blogspot.com/2016/05/zapiekanka-goabkowa.html