Składniki: (na formę 21 x 21 cm) masa kokosowa: 250 g miękkiego masła 150 g wiórków kokosowych 500 ml mleka 2 żółtka 2 czubate łyżki mąki ziemniaczanej (lub budyniu waniliowego) 2 płaskie łyżki mąki pszennej 2/3 szklanki cukru 1 cukier waniliowy 50 g białej czekolady ponadto: duże opakowanie herbatników kakaowych (ok. 200 g) 1/2 słoiczka dżemu malinowego ( 120 g) wiórki kokosowe do posypania Sposób wykonania: Żółtka utrzeć z połową cukru. Na kremie ułożyć ostatnią warstwę herbatników i posmarować je ostatnią częścią kremu. Jeśli lubicie naprawdę słodkie desery możecie pozostałą czekoladę również zetrzeć i posypać razem z wiórkami wierzch ciasta. Kakaowe herbatniki przełożone budyniową masą kokosową z białą czekoladą, a dla przełamania smaku i słodyczy odrobiną dżemu malinowego. Ciasto wstawić na kilka godzin do lodówki, a najlepiej na noc, by herbatniki dobrze zmiękły. Kolejno dodawać po łyżce budyniu i razem miksować, nie za długo, tylko do połączenia składników. Na herbatniki wyłożyć 1/3 część kremu i równo rozsmarować. Pozostałe mleko wlać do garnuszka, dodać cukier waniliowy i drugą połowę cukru. Na dnie ułożyć ściśle warstwę herbatników. Na masie ułożyć kolejną warstwę herbatników. Do dekoracji ciasta użyłam pralinek kokosowych, ale świetnie też się sprawdzą np.: świeże maliny.