Ja, nawet pisząc to albo czytając po chwili od razu mam ślinotok, a Wy? ;) Taki sposób podania słodkich ziemniaków sprawia, że te proste bulwy, zamieniają się w kulinarną gwiazdę i szybko rozchwytywaną potrawę, która znika z prędkością światła, dlatego polecam od razu przygotować dwie blachy, bo całkiem możliwe, że ta pierwsza nawet nie trafi na stół, a od razu do żołądka tego, kto je przygotowuje ;) BAKED SWEET POTATO CANAPES WITH SALTY MISO DRIZZLE AND CRUNCHY WALNUT TOPPING Słodkie, upieczone, miękkie talarki z batatów, podane na chrupiącej sałacie lodowej, delikatnie skropione słonym sosem na bazie pasty miso z pikantnymi dodatkami, wykończone chrupiącą, prażoną kruszonką z orzechów włoskich. I cant stop drooling while writing it or reading it later, and you? ;) This way of serving sweet potatoes transform this popular vegetable into an elegant, attractive and delicious snack, appetizer or a light supper.