Składniki 10 łyżek ugotowanej zielonej soczewicy 2 łyżki majonezu 2 łyżki śmietany 18% 5 orzechów włoskich 1/2 pęczka natki pietruszki 1 łyżeczka musztardy piri piri firmy Proeco Polska 1 ząbek czosnku pieprz ziołowy papryka słodka w proszku pieczywo kukurydziano- jaglane firmy Tovago 1. Do malaksera wsypujemy soczewicę, orzechy i natkę pietruszki. 2. Dodajemy majonez, śmietanę, ząbek czosnku i musztardę piri piri. 6. Pastę podajemy z chrupkim pieczywem kukurydziano- jaglanym firmy Tovago. Wspaniale smakuje z chrupkim kukurydziano- jaglanym pieczywem firmy Tovago.
➡️ Po więcej informacji i kontakt z autorem zapraszamy pod adres:
https://fiolkowakuchniamalgorzaty.wordpress.com/2016/04/12/pasta-z-zielonej-soczewicy/