Pasta mięsna z kawiorem z bakłażana

Małgorzata
Śniadania
28.03.2016 16:01
Pasta mięsna z kawiorem z bakłażana

Składniki ugotowane lub upieczone mięso z indyka ( użyłam 2 podudzia ) 1 słoik kawioru z bakłażana firmy Proeco Polska 1 łyżeczka koncentratu czosnkowego firmy Proeco Polska 1 łyżeczka pasty pietruszkowej firmy Proeco Polska 3 łyżki majonezu kolorowy pieprz sól himalajska papryka słodka w proszku 1. Kawior z bakłażana idealnie skomponował się z indykiem i przyprawami. 2. Wkładamy je do malaksera, dodajemy kawior z bakłażana, koncentrat czosnkowy, pastę pietruszkową, majonez i miksujemy. W połączeniu z tym rodzajem chrupkiego chlebka nasza przystawka jest lekka a zarazem pożywna.

➡️ Po więcej informacji i kontakt z autorem zapraszamy pod adres: https://fiolkowakuchniamalgorzaty.wordpress.com/2016/03/28/pasta-miesna-z-kawiorem-z-baklazana/

Fiołkowa Kuchnia Małgorzaty

Małgorzata

facebook