Stefanka czekoladowa-bez pieczenia

Kasia
Ciasta
09.04.2016 9:21
Stefanka czekoladowa-bez pieczenia

ciacho na bazie czekoladowych budyni,bardzo kremowe i pyszne a do tego proste do zrobienia , herbatniki bardzo szybko miękną więc nie trzeba czekać całą noc-wystarczy godziny-polecam Składniki: - 60-70 szt herbatników maślanych - 800 ml mleka - 2 opakowania budyniu czekoladowego - 150 g cukru - 250 g masła - 3 łyżki rumu - 500 ml śmietany kremówki 30% - 2 łyżki cukru pudru - 2 śmietan fixy Przygotowanie: Budynie z połową cukru mieszamy z 300 ml mleka,pozostałe mleko zagotowujemy i dolewamy mieszankę budyniową ,mieszamy aż powstanie gęsty budyń,studzimy.

➡️ Po więcej informacji i kontakt z autorem zapraszamy pod adres: http://swojskiejedzonko.blogspot.com/2016/04/stefanka-czekoladowa-bez-pieczenia.html