Składniki: - 500 g serka Mój ulubiony, - 300 g śmietanki 30%, - 1 opakowanie żelatyny fix do deserów, - 1 łyżeczka cukru waniliowego, - 5 łyżek cukru pudru, - 1 puszka ananasów (ok. 350 g), - 1 galaretka brzoskwiniowa, - okrągłe biszkopty. Żelatynę do deserów przygotowujemy wg przepisu na opakowaniu, czyli miksujemy ją z 50 ml zimnej wody i 100 ml gorącej wody. Następnie dodajemy do niej 1 łyżkę masy śmietanowej i całość wlewamy do masy i krótko miksujemy. Ananasy z puszki wraz z sokiem miksujemy blenderem.
➡️ Po więcej informacji i kontakt z autorem zapraszamy pod adres:
http://kolorowowkuchni.blogspot.com/2016/04/sernik-na-zimno-z-musem-ananasowym-z.html