Rozgrzej patelnię z tłuszczem po smażeniu mięsa - dodaj masło, mieszaj, aż powstanie aksamitny sos, dodaj sok pomarańczowy, doprowadź do wrzenia, zdejmij z ognia. Rozgrzej patelnię z tłuszczem po smażeniu mięsa - dodaj masło, mieszaj, aż powstanie aksamitny sos, dodaj sok pomarańczowy, doprowadź do wrzenia, zdejmij z ognia. Na talerzach ułóż porcje szpinaku, na nim połóż kawałki pietruszki i gruszek, na nich zaś plastry polędwiczek. Polędwiczki obsmaż na oleju z wszystkich strona na rumiano - zajmie Ci to około 2-3 minut. Wyjmij polędwiczki z piekarnika, pokrój je na ukośne plastry. Wyjmij polędwiczki z piekarnika, pokrój je na ukośne plastry.
➡️ Po więcej informacji i kontakt z autorem zapraszamy pod adres:
http://www.mniammniam.com/Poledwiczki_w_szynce_parmenskiej_w_pomaranczowym_sosie_na_pieczonej_pietruszce_i_gruszkach_I_szpinak-17586p.html