Składniki: Sposób przygotowania: - 10 jajek - 1 cebula - 4 łyżki posiekanej natki pietruszki - bułka - tarta bułka - sól, pieprz - tłuszcz do smażenia 8 jajek gotujemy na twardo. Zapewniam, że na pewno nie po raz ostatni i to danie będzie częściej podawane u mnie w domu. Jajka obieramy ze skorupek ścieramy na tarce na grubych oczkach. Smażymy na tłuszczu na złoty kolor. Kotlety z jajek to bardzo ciekawa alternatywa dla osób, które nie przepadają za zwykłymi jajkami. Podajemy na ciepło z ulubionymi dodatkami. Kotlety z jajek to potrawa, którą przyrządzałam po raz pierwszy. spokojnie można postawić na wielkanocny stół.
➡️ Po więcej informacji i kontakt z autorem zapraszamy pod adres:
http://pobitegarybarbary.blogspot.com/2016/03/kotlety-z-jajek.html