Zapraszam :-) Składniki: - 4 łyżki ugotowanej kaszy jaglanej - 6-7 łyżek mleka - 2 łyżki syropu klonowego (od Eko Maja) - 6 migdałów blanszowanych Wykonanie: Do pojemnika wkładamy kasze jaglaną, dodajemy mleko i syrop klonowy, możecie także dodać miodu lub innego syropu. Czasami mam taki dzień, że mam ochotę na coś słodkiego, sama nie wiem na co, coś za mną chodzi. Szukam wtedy po szafkach i szukam, jest czekolada, są ciastka, cukierki, ale nie, nie o to chodzi. Podaje porcję na jedną osobę, takie małe co nie co. Podstawą tego deseru jest kasza jaglana, dodatki to już jakie lubicie. Dzisiaj od rana pada śnieg i jest go tutaj całkiem sporo.
➡️ Po więcej informacji i kontakt z autorem zapraszamy pod adres:
http://kulinarneszalenstwamaniusi.blogspot.com/2016/01/krem-jaglany.html