Pieczone warzywa z serem feta

Bez Cebuli
Zapiekanki
27.01.2016 12:23
Pieczone warzywa z serem feta

Do przygotowania będziemy potrzebować: - połowę opakowania mrożonego trio warzywnego (całe opakowanie miało 750 g) - połowę opakowania mrożonej, zielonej fasolki szparagowej (całe opakowanie miało 450 g) - 3/4 kostki sera typu feta - 4 łyżki oleju - szczyptę soli i pieprzu do smaku - 1 łyżeczkę suszonego tymianku 1. Po tym czasie warzywa należy ponownie wymieszać, na wierzch ułożyć plasterki sera feta i wstawić na kolejne 15 minut do piekarnika. Następnie warzywa przekładamy do naczynia żaroodpornego, skrapiamy olejem, oprószamy przyprawami, mieszamy i wstawiamy na 15 minut do nagrzanego do 200 stopni piekarnika.

➡️ Po więcej informacji i kontakt z autorem zapraszamy pod adres: http://bezcebuli88.blogspot.com/2016/01/pieczone-warzywa-z-serem-feta.html