WEGAŃSKI PASZTET Z QUINOI I TOFU O SMAKU PAPRYKI

Natalia
Fit
04.01.2016 17:18
WEGAŃSKI PASZTET Z QUINOI I TOFU O SMAKU PAPRYKI

Ugotowałam quinoę, która jest prezentem od EkoRein , zmieliłam len, zblendowałam wszystko razem, upiekłam i tak powstał PYSZNY, DOMOWY pasztet! Wielką zaletą paszteciku jest fakt, że bez problemu można go rozsmarować, mimo że ma on stałą konsystencję. Dostałam od polsoi paczkę pełną tofu, które aktualnie wykorzystuje na wszelkie sposoby (polecam podgrzać tofu na parze, nast. posmarować masłem orzechowym <3). W paczce wypełnionej po brzegi różnego rodzaju serkami tofu, znalazłam marynowane w sosie tamari. SKŁADNIKI: 120g tofu marynowanego w sosie tamari 3 łyżki quinoi

➡️ Po więcej informacji i kontakt z autorem zapraszamy pod adres: http://healthy-dreams.blogspot.com/2016/01/weganski-pasztet-z-quinoi-i-tofu-o.html