Ravioli z sosem koperkowym

Marta
Makarony
02.11.2015 20:31
Ravioli z sosem koperkowym

Składniki (porcja dla 2 osób): 1 opakowanie 250 gram świeżego makaronu ravioli nadziewanego - tutaj smak pomidorowo - krewetkowy 1 serek typu almette pęczek koperku sól, pieprz Podejrzewam, że jeżeli przeczytaliście chociaż część postów znajdujących się u mnie na blogu to już wiecie, że UWIELBIAM makarony ( i pierogi). W tym czasie na patelni rozpuszczamy serek typu almette dodając do niego 3-4 łyżki wody z makaronu. Nie przesadzam, gdyby nie to ,że są tak bardzo kaloryczne, to mogłabym jeść je codziennie. Makaron gotujemy wg. przepisu na opakowaniu a więc około 3 minuty. Mieszamy tak, żeby makaron w całości pokrył się sosem.

➡️ Po więcej informacji i kontakt z autorem zapraszamy pod adres: http://filmoweciasteczko.blogspot.com/2015/11/ravioli-z-sosem-koperkowym.html