Poniżej widać jak Blondynka szukała tej jedynej z malinką, bo mi się pomieszały podczas wyciągania z foremki :) Składniki: czekolada deserowa krem kokosowy <----- kliknij nazwę wpadniesz na przepis :) opcjonalnie kilka malin Wykonanie: Czekoladę rozpuściłam i wysmarowałam nią foremki, a że do czekoladek w foremkach wybory zbytniego nie mam postawiłam na serduszka :) U mnie czekoladki wytrzymały do wieczora, a ja zjadłam tylko 2 z 15 :) SMACZNEGO życzy BLONDYNKA :) Kiedy czekolada w foremkach zastygła, do każdego serduszka wyłożyłam krem kokosowy, ugniotłam delikatnie i zalałam czekoladą, aby zamknąć czekoladki. Jeśli dodacie malinkę, to trzeba zmniejszyć ilość kremu i w to miejsce włożyć malinę i oczywiście zalać czekoladkę, aby ją zamknąć :) Żałuję strasznie, że tylko do jednej czekoladki włożyłam, bo ta z malinką była przepyszna!