Składniki na ok 4 porcje: duża pierś z kurczaka puszka kukurydzy papryka czerwona pół główki kapusty pekińskiej mały por ok 150 g oliwek zielonych sól, pieprz, przyprawa do kurczaka sos: mały kubeczek jogurtu naturalnego 2 łyżeczki musztardy sól, pieprz Przygotowanie Na papierze do pieczenia rozsmarowujemy odrobinę oliwy, na natłuszczoną stronę układamy pierś z kurczaka i smażymy na patelni na złoty kolor. Całość ma: 753 kcal w tym: białko 63,2 g, tłuszcze 31,1 g, węglowodany 75,9 g, błonnik 21,3 g Jedna porcja czyli 1/4 całości to 188 kcal. Ostudzoną pierś z kurczaka kroimy w paski lub kostkę. Pierś z kurczaka oprószamy przyprawą do kurczaka.
➡️ Po więcej informacji i kontakt z autorem zapraszamy pod adres:
http://www.e-przepisykulinarne.pl/2015/03/kolorowa-salatka-z-kurczaka-kapusty-pekinskiej-i-kukurydzy-188-kcal/