Gdy biszkopt wystygnie wycinamy kształt torcika ringiem lub foremką do wycinania o średnicy 6 cm. MASA JAGODOWA 50 ml śmietany kremówki 2 łyżki cukru pudru pół szklanki jagód świeżych lub mrożonych esencja waniliowa 1 łyżka żelatyny Jagody blendujemy, żelatynę rozpuszczamy w niewielkiej ilości ciepłej wody , śmietanę ubijamy z cukrem na koniec dodając jagody i przestygniętą żelatynę delikatnie mieszając . BISZKOPT forma 34 x 24 cm 6 jajek - oddzielić białka od żółtek 6 łyżek mąki pszennej 6 łyżek cukru 2 łyżeczki proszku do pieczenia szczypta soli Białka ubijamy mikserem na sztywna pianę następnie wsypujemy po łyżce cukru i ubijamy do rozpuszczenia/utarcia cukru . Po wykrojeniu okrągłego torcika dzielimy go na dwie części na jednej kładziemy krem jagodowy , następnie biszkopt znów krem i górną część biszkoptu dekorujemy resztą kremu , truskawkami oraz czekoladą . DODATKOWO kilka sztuk truskawek do dekoracji torcika starta czekolada do posypania i dekoracji talerza zblendowane truskawki do dekoracji talerza Na koniec dodajemy przesiana mąkę razem z proszkiem do pieczenia i delikatnie mieszamy rózgą.