Obiadowa surówka Szukasz pomysłu na dodatek do mięsa, dobrze trafiłeś. Połączenie tych składników daje genialny smak jest to uzupełnienie każdego dania mięsnego, które z pewnością zagości w Twoim domu. Nie trać więc czasu i do działa. 7 porcji 20 minut czas przygotowania Składniki: • 1 główka kapusty pekińskiej • 1 ogórek zielony • 1 pęczek koperku • 1 łyżka ziół prowansalskich • 2 łyżki oliwy z oliwek • 2 łyżki musztardy francuskiej • 1 łyżeczka soku z cytryny • Sól • Pieprz Sposób przygotowania: 1. Kapustę drobno kroję, ogórka obieram, kroję w kostkę, szczypiorek drobno siekam. 2. Warzywa przekładam do miski. 3. Do naczynia wlewam oliwę, sok z cytryny, dodaję musztardę, wsypuję zioła prowansalskie, sól, pieprz. Mieszam, wlewam do warzyw i ponownie mieszam. 4. Surówka gotowa. 5. Smacznego.