Pieczony dorsz w panierce z suszonymi pomidorami z dodatkiem oliwek może być smaczną odmianą dla tradycyjnej smażonej ryby. Upieczony dorsz jest soczysty a chrupiąca i aromatyczna panierka nadaje rybie niesamowitego smaku i aromatu. Mam nadzieję, że i Wam przypadnie do gustu. Serdecznie polecam! SKŁADNIKI Pieczony dorsz w panierce z suszonymi pomidorkami i oliwkami 3-4 filety z dorsza (po 100-150 gramów sztuka) sok z cytryny 1 łyżka oliwy 1 łyżeczka suszonego oregano sól i pieprz Panierka 30 g zielonych lub czarnych oliwek 10 suszonych pomidorów 1 ząbek czosnku 1 łyżka posiekanej natki pietruszki 2-3 łyżki oliwy z oliwek 3-4 łyżki bułki …
➡️ Po więcej informacji i kontakt z autorem zapraszamy pod adres:
https://lagrandepiccolacuoca.com/pieczony-dorsz-w-panierce/