Zapraszam na letni przepis na cheesecake bez pieczenia, sernik na zimno z aksamitnym musem borówkowym i waniliowym kremem z mascarpone i bitą śmietaną. Idealny deser na letnie uroczystości. Polecam serdecznie! SKŁADNIKI SPÓD CIASTECZKOWY - 200 g ciasteczek - 100 g masła MUS BORÓWKOWY - 500 g śmietany kremówki - 200 ml soku z borówek - 150 g cukru pudru - 15 g żelatyny w listkach DEKORACJA - 200 ml śmietany kremówki - 200 g mascarpone - 1 laska wanilii lub opakowanie cukru waniliowego - 50 g cukru pudru - listki świeżej mięty - borówki PRZYGOTOWANIE SPÓD CIASTECZKOWY 1 Okrągłą formę …
➡️ Po więcej informacji i kontakt z autorem zapraszamy pod adres:
https://lagrandepiccolacuoca.com/sernik-na-zimno-z-musem-borowkowym/