Ogórki w zalewie gyros

Anna
Przetwory
02.08.2022 9:09
Ogórki w zalewie gyros

Rewelacyjne do mięs, do sałatek oraz kanapek i zimnych wędlin. Ogórki w zalewie gyros to przepis, który trzeba poznać. Warzywa wychodzą idealnie chrupiące, a do tego są świetnie doprawione. Czas przygotowania: 1 godzina Czas trzymania warzyw w zalewie: 8 godzin Czas pasteryzowania słoików: 20 minut Liczba porcji: 8 słoików po 600 ml Kaloryczność kcal: 180 w 1 słoiku Dieta: bezglutenowa, wegetariańska Składniki główne na ogórki gyros - 2 kg ogórków gruntowych małych lub średnich - około 500 g czerwonej papryki - 2 średnie sztuki - około 260 g papryki żółtej - 1 średnia sztuka - około 500 g cebuli - …

➡️ Po więcej informacji i kontakt z autorem zapraszamy pod adres: https://aniagotuje.pl/przepis/ogorki-w-zalewie-gyros