Pyszne gołąbki z młodej kapusty to przepis, który trzeba wypróbować. W sezonie na młode warzywa i owoce zawsze szykuję takie właśnie gołąbki z ryżem i mięsem mielonym. - wspaniały, sezonowy obiad - dokładny przepis oraz dużo porad - można też użyć kapustę włoską lub pekińską Czas przygotowania: 40 minut Czas gotowania gołąbków: 35 minut Liczba porcji: 17 gołąbków Kaloryczność kcal: 125 w 1 gołąbku Składniki: - 750 g mielonej łopatki wieprzowej - duża główka młodej kapusty - 100 g suchego ryżu - np. jaśminowego - 1,5 szklanki bulionu lub odlanego rosołu - 1 duża cebula - około 230 g - …
➡️ Po więcej informacji i kontakt z autorem zapraszamy pod adres:
https://aniagotuje.pl/przepis/golabki-z-mlodej-kapusty