Przepis na pierogi z farszem z ciecierzycy, fasoli i suszonych pomidorów. Pierogi są delikatne, ale dzięki doprawieniu octem ryżowym i sosem sojowym mają wyrazisty smak. JAK ZROBIĆ WEGETARIAŃSKI FARSZ DO PIEROGÓW? Farsz do pierogów na bazie ciecierzycy i białej fasoli przygotujesz w prosty sposób – wystarczy, że ciecierzycę i fasolę zblendujesz, startą marchewkę podsmażysz z czosnkiem i cebulą, a na koniec wszystkie składniki wymieszasz z suszonymi pomidorami i doprawisz. PRZEPIS NA PIEROGI BEZ MIĘSA KROK PO KROKU PIEROGI Z FARSZEM Z CIECIERZYCY, FASOLI I SUSZONYCH POMIDORÓW Via Gusto Drukuj Ocena: 5.0 /5 ( 2 głos/y ) SKŁADNIKI FARSZ DO PIEROGÓW: …
➡️ Po więcej informacji i kontakt z autorem zapraszamy pod adres:
https://viagusto.pl/przepis-na-pierogi-z-ciecierzyca-fasola-i-pomidorami/