Galaretka drobiowa

Anna
Przekąski
15.04.2022 10:42
Galaretka drobiowa

Czas przygotowania: 2 godziny Czas tężenia galaretek: 6 godzin Liczba porcji: 4 x 375 ml lub 6 x 250 ml Kaloryczność kcal: 110 w 100 g galaretki Dieta: bezglutenowa Składniki: - 2 nogi, 4 udka lub 6 podudzi z kurczaka - łącznie około 600 g - kawałek pora - do 90 g - 2 średniej wielkości marchewki - do 200 g - 1 mały korzeń pietruszki - około 60 g - kawałek korzenia selera - około 70 g - 4 szklanki wody - 1 litr - 3 łyżki żelatyny - około 30 g - spora garść natki pietruszki lub świeżego …

➡️ Po więcej informacji i kontakt z autorem zapraszamy pod adres: https://aniagotuje.pl/przepis/galaretka-drobiowa