Zapraszam po przepis na tort bezowy. Lubicie? Beza jest bardzo fajną bazą do tortów. Wprawdzie jest bardzo słodka, ale krem można zrobić bez cukru, lub tak jak ja, dodać tylko jedną łyżkę cukru. Duża ilość owoców, będzie idealnie z tą słodkością współgrać. Wbrew pozorom, blaty bezowe nie są trudne w przygotowaniu. Starałam się dokładnie wszystko opisać. Mam nadzieję, że wszystko jest zrozumiałe. Jak zawsze, czekam na komentarze i fotki :) Inspiracja od Pysznie czy przepysznie.Składniki: Blaty bezowe: 6 białek szczypta soli 1,5 szklanki cukru 1 łyżeczka octu Krem mascarpone: 400 g. śmietanki 30 % 250 g. serka mascarpone 1 pełna …
➡️ Po więcej informacji i kontakt z autorem zapraszamy pod adres:
http://agusiowesmakolyki.blogspot.com/2022/03/tort-bezowy.html